Με απόλυτο σεβασμό στη φύση, μεράκι & αίσθηση ευθύνης στους εραστές του ποιοτικού οίνου και της ιστορίας του τόπου, η εταιρεία “Χαρισματικοί Οίνοι” παράγουν κρασιά με ιδιαίτερη φροντίδα αποκλειστικά και μόνο από ιδιόκτητους αμπελώνες, τους οποίους καλλιεργούν σε έκταση 120 στρεμμάτων ξεκινώντας από τους πρόποδες του Παγγαίου & Συμβόλου όρους μέχρι τις πλαγιές & σε υψόμετρο 300 μέτρων.

Το ξερικό έδαφος, απόλυτα κατάλληλο για αμπελοκαλλιέργεια ειδικότερα των κρασοστάφυλων, οι καλοκαιρινές δροσερές μάζες από την κορυφή του Παγγαίου και Συμβόλου όρους σε συνδυασμό με τις υγρές μάζες από τη θάλασσα και το Στρυμόνα ποταμό δημιουργούν συνθήκες άριστες για το αμπέλι και την αποχή σοβαρών ασθενειών από αυτά.

Η ποικιλιακή οικογένεια των Χαρισματικών Οίνων αποτελείται κυρίως από εξωτερικές γαλλικές ποικιλίες (Cabernet, Sauvignon, Cabernet Franc, Syrah, Merlot, Chardonnay & Sauvignon Blame), καθώς και από κάποιες εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες (Ασύρικο, Αλεξανδρείας, Αγιωργήτικο).


Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με τις γνώσεις των υπευθύνων επιστημόνων και κυρίως την εμπειρία & την γνώση των μελών της εταιρείας “ΧΑΡIΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΝΟΙ” , καθώς και με τον λεπτομερή έλεγχο σε όλες τις φάσεις οινοποίησης, αποθήκευσης & εμφιάλωσης των κρασιών αποτελούν τις προϋποθέσεις για ένα αποτέλεσμα που δικαιώνει της εταιρεία και κυρίως τους καταναλωτές.

Με την πλήρως ελεγχόμενη ζύμωση, σταθερή θερμοκρασία και γενικότερα με τις μεθόδους παραδοσιακής οινοποίησης, οι “Χαρισματικοί Οίνοι” έχουν την ευχαρίστηση να προσφέρουν οίνους ευγενής στο καταναλωτικό κοινό.

 • 28ης Οκτωβρίου 31
  Νέα Πέραμος
  Δήμος Παγγαίου
  Νομός Καβάλας
  τ.κ. 640 07

 • τηλέφωνο: 25940 21 148

 • κινητό: 6948839226

 • info@charismatikiwines.com

Copyright © 2021 Χαρισματικοί Οίνοι. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.

0
Το καλάθι σας
 • No products in the cart.